Brussenbegeleiding

Broers of zussen – ‘brussen’ – van een kind met een beperking leven ook vaak met vragen. Naast de begeleiding van ouders, begeleidt de Zorgnijverij brussen individueel – en niet zonder resultaat.

Uiten

Veel broers en zussen vinden het fijn om met iemand te praten over dingen waar ze tegenaan lopen in de omgang met hun beperkte broer of zus. Vaak vinden kinderen het lastig om die overwegingen met hun ouders te delen. Het niet uitspreken van twijfels of moeilijkheden uit zich vervolgens vaak op een onprettige manier voor ouders, brussen én gehandicapte broer of zus.

Omgaan met moeilijk gedrag

Bij de Zorgnijverij helpen wij graag. Wat is het fijn als je al je geheimen kunt delen en weet dat niets te gek is om te vertellen. Wij kennen je broer of zus meestal zelf ook; maar zo niet, dan begrijpen we wel dat sommige dingen moeilijk zijn. We leggen je dan uit waar het gedrag vandaan komt en helpen je om ermee om te gaan.

wb_sunny

Nu ook in Gouda

Met ingang van 1 mei 2020 is Kidzcare ook in Gouda. De begeleiding die wij daar bieden, vind je onder het kopje Kidzcare op de bovenbalk. Voor meer informatie kun je het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Benieuwd wat de Zorgnijverij voor jou kan betekenen?