Dagbesteding

Dagbesteding en begeleiding

De dagbesteding van de Zorgnijverij is een tweede thuis voor kinderen, jongvolwassenen en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Dagbesteding Rotterdam

Op onze dagbesteding begeleiden wij verstandelijk beperkten met een IQ tussen respectievelijk veertig en zeventig van alle leeftijden uit Rotterdam en omgeving. Veel van onze cliënten komen uit gemeente Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk, de zogenaamde BAR-gemeenten. Persoonlijke aandacht, oplossingsgericht werken en een fijne werkomgeving staan bij de Zorgnijverij voorop.

Dagbesteding jeugd

Wij heten jeugd met een verstandelijke beperking van harte welkom op de Kidzcare. Hier vangen wij kinderen in de leeftijd van 0 tot zestien jaar buiten school op en geven wij hen een fijne dagbesteding. Dat gebeurt zowel in groepen als individueel. Samen ondernemen we leuke activiteiten, werken we aan een groei in zelfvertrouwen en stimuleren we zodoende de persoonlijke ontwikkeling.

Dagbesteding jongvolwassenen en volwassenen

Op onze dagbesteding begeleiden we jongvolwassenen vanaf zestien jaar en volwassenen met een verstandelijke beperking, die vaak gepaard gaat met een psychische beperking. Zowel individueel als in groepsverband stimuleren we de ontwikkeling van vaardigheden op het gebied van sociale relaties, dagelijkse levensbehoeften en zelfredzaamheid.

arrow_back arrow_forward

Dagbesteding activiteiten

Daarom ondernemen we allerlei activiteiten. We gaan zwemmen, halen boodschappen of lezen een boek: afhankelijk van leeftijd, leerdoelen en behoeften en de keuze voor individuele begeleiding of groepsbegeleiding bekwamen we spelenderwijs onze medewerkers.

Dagbesteding houtbewerking

Met onze collega’s van de werkvloer, jongvolwassenen vanaf 16 jaar en volwassenen, maken wij bovendien de mooiste producten in de houtbewerking.

Neem een kijkje in

De Zorgnijverij

Wordt dit jouw nieuwe plekje? Bekijk de video en kom meer te weten over de Zorgnijverij!

  Dagbesteding aanvragen

Dagbesteding op de Zorgnijverij: