Jeugdbegeleider en opvoedcoach

Ben jij onze nieuwe Jeugdbegeleider en opvoedcoach?

Zie jij het als een uitdaging om kinderen en tieners met een licht verstandelijke beperking te begeleiden? Wil je ouders helpen om te leren omgaan met de uitdagingen die de opvoeding van hun speciale kind met zich meebrengt? Laat je je niet snel van de wijs brengen en durf je verantwoordelijkheid te nemen? En werk je vanuit christelijke normen en waarden? Dan komen wij graag in contact met jou!

Wie wij zijn:

De Zorgnijverij is een kleinschalige en ambitieuze zorgorganisatie die gespecialiseerd is in begeleiding aan kinderen, tieners, jongvolwassenen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Dit doen wij niet alleen op onze eigen locatie voor dagopvang, maar ook in de thuissituatie, op school of op het werk. Onze dagbesteding is gevestigd in Barendrecht, maar je kunt ook ingezet worden in een omliggende gemeente.

Wat ga je bij ons doen?

Als jeugdprofessional werk je met een vaste groep cliënten die je dagelijks of meerdere keren per week ziet. Je werkt individueel, ambulant of biedt in groepsverband buitenschoolse begeleiding. Je werkzaamheden zijn afwisselend. Je helpt cliënten niet alleen ‘s ochtends bij het opstaan in de thuissituatie en begeleidt hen ook op school, tijdens stage of op één van de locaties van de Zorgnijverij. Je biedt praktische ondersteuning bij het aanleren van vaardigheden, opvoedondersteuning en ouderbegeleiding. En je hebt natuurlijk ook oog en oor voor de vragen van broers en zussen.

Voor iedere cliënt stel je een persoonlijk begeleidingsplan op wat de leidraad vormt voor de begeleiding. Samen met de cliënt en zijn of haar familie werk je aan het behalen van persoonlijke- en gezinsdoelen. Het doel daarbij is om zelfredzaamheid te vergroten en versterken van competenties en vaardigheden te versterken. Om passende begeleiding te kunnen bieden, werk je nauw samen met het netwerk van je cliënt en heb je regelmatig overleg met collega’s, de gemeente en met andere zorgverleners.

Wat wij bieden:

· Wij bieden een salaris en andere arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg, de functie is ingeschaald in FWG 45;

· Een contract voor bepaalde tijd voor 20-36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;

· Ruime mogelijkheden voor groei en ontwikkeling door middel van intervisie, trainingen, werkbegeleiding;

· Een jong, hecht en gezellig team met christelijke normen en waarden, waarin je jezelf kunt zijn.

Wat vragen wij van jou?

· Een afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld Social Work, MDW, SPH, Pedagogiek, of een andere vergelijkbare opleiding;

· Kennis van en affiniteit met de genoemde doelgroep;

· Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of voldoet aan de voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen;

· Je bent zelfstandig, hebt ondernemende ideeën, bent creatief en denkt en werkt oplossingsgericht;

· Je bent betrokken bij de Zorgnijverij en je cliënten en staat open voor (zelf)reflectie;

· Je bent flexibel inzetbaar;

· Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;

· Je woont in de regio waarin je werkt en bent in het bezit van een rijbewijs;

· Je werkt vanuit een christelijke identiteit.

Hoe je kunt solliciteren:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar stephany@zorgnijverij.nl

Wil je eerst meer weten? Bel dan met Stephany Noordijk op telefoonnummer 0642970972.