Als ik kon toveren...

...dan toverde ik een tovertafel!

schedule 5 apr 2022
bookmark_border Sponsors
create

Als ik kon toveren...

Dan toverde ik een tovertafel voor de Zorgnijverij! Met alle leuke programma’s erbij voor de kinderen, jongeren en volwassenen van de Zorgnijverij die hier dagelijks heel veel gebruik van hebben gemaakt de afgelopen periode.

Helaas, ik kan niet in mijn eentje toveren. En is dat helaas? Ik denk het eerlijk gezegd niet. Het is juist fijn dat we elkaar kunnen helpen om wensen en dromen te realiseren. Samen toveren kan wel ;)

Sinds een halfjaar hebben wij een tovertafel in de Zorgnijverij. We mochten deze lenen van een bibliotheek hier in de regio en wij vonden dit een mooie manier om te ervaren of het echt een 'must have' zou zijn voor onze doelgroep. Want het gaat over een apparaat dat maar liefst 7.000 euro kost en zoals iedereen weet hebben we dit jaar al behoorlijk in de buidel getast.

Tijdens de afgelopen maanden waren we dagelijks erg onder de indruk van wat deze tovertafel ons bracht. Zowel de kinderen, tieners en volwassenen maakten erg veel gebruik van de tovertafel. We merkten al snel dat dit vast een onmisbaar apparaat zou kunnen gaan worden. Toch schoven we de aanschaf hiervan steeds maar weer voor ons uit omdat we het er nu even niet bij konden hebben qua uitgaven.

Deze week gaat de tovertafel weer naar zijn eigenaar. We vinden dit heel erg jammer. Uiteraard willen we niet bij de pakken neerzitten!

Wij hebben een sponsoractie opgezet om een nieuwe tovertafel aan te schaffen. Omdat wij een ANBI-status hebben, is dit ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Tover je mee? klik op de knop hieronder: