Buitenschoolse begeleiding - Kidzcare

Kidzcare: Buitenschoolse begeleiding voor speciale Kidzz

schedule 14 juni 2016
bookmark_border Laatste nieuws
create

Met ingang van het nieuwe schooljaar, dat start op maandag 22 augustus 2016, gaan de schooltijden op SO en VSO de Rank in Barendrecht veranderen. De kinderen zullen dan op de lange dagen om 14.30 uur al uit school zijn. Niet handig als papa en mama nog aan het werk zijn!

In de Zorgnijverij hebben wij daarom met ingang van 22 augustus de mogelijkheid gecreëerd voor buitenschoose begeleiding voor kinderen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische stoornis.

Wat houdt dit in?

  • Om 14.30 uur wordt uw kind opgehaald uit school.
  • In de Zorgnijverij bieden wij uw kind een ontspannen programma aan, zij gaan rustig spelen, knutselen of gewoon even lekker relaxen. Gekeken wordt naar de behoefte van het individuele kind.
  • Om 16.15 uur gaan we de maaltijd voorbereiden, die we samen om 17.00 uur gaan opeten.
  • Tussen 18.00 uur en 18.30 uur wordt uw kind weer opgehaald.

Wij gaan deze extra mogelijkheid bieden op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag. De Zorgnijverij heeft een zorgcontract met de BAR gemeenten. Uw kind kan bij ons terecht met een ZIN (zorg in natura)- of PGB (persoonsgebonden budget) indicatie. Wanneer u geïnteresseerd bent dan verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen voor het bespreken van de mogelijkheden.