De ruwbouw vordert gestaag!

verbouwingsupdate

schedule 5 sept 2020
bookmark_border Wij breiden uit!
create

Na de vergunning gingen we pas echt helemaal los en met resultaat. We zijn aankomende maandag al drie weken verder (de tijd gaat een beetje te snel) en er is al heel veel werk verzet! Twee dagen nadat de vergunning een feit was, stond er een kraan in de tuin om de stalen liggers op de staanders te leggen. Gelukkig kwam er die dag een goede vriend helpen en verliep het geheel voorspoedig. We bidden dan ook iedere dag om bescherming. Je kijkt je ogen uit hier, Jasper is zo flexibel als elastiek. De rek is er in het weekend dan wel een beetje uit, hij traint ongeveer de hele week met zwaar materiaal, maar ook veel cardio en turnen komt erbij kijken. Mijn respect voor hem wordt met de dag groter!!

Het dak ligt op de staalconstructie. In de ‘schuur van de buren’ staan de muurtjes al opgesteld. We zien nu al precies waar de personeelsruimte, het invalide-toilet, de wasruimte en de mooie grote keuken gaan komen. Ook is goed zichtbaar hoeveel ruimte we er boven bij krijgen. De ruwbouw vordert gestaag!

Het is mooi om te ontdekken dat onze kring zo is uitgebreid sinds we vijf jaar onderweg zijn met de Zorgnijverij. We werken inmiddels met een groot team geweldige professionals en sinds een paar weken hebben we naast onze twee vrijwilligers op de dagbesteding twee chauffeurs welkom kunnen heten. Nu zou ik het voor Jasper ook enorm fijn vinden als er een timmerman zou willen helpen met het grote karwei, al is het maar voor een dag per week. Heb je twee rechterhanden en wil je die inzetten voor een fijne organisatie in ruil voor een kop koffie, veel gezelligheid en een mooi eindresultaat neem dan gerust contact met ons op!

We proberen jullie zo veel mogelijk op de hoogte te houden, en als je echt heel nieuwsgierig bent, vinden wij het uiteraard helemaal leuk als je een kop koffie komt halen. We geven graag een rondleiding, uiteraard op 1.5 meter afstand ;).