De vergunning is rond!

schedule 17 aug 2020
bookmark_border Wij breiden uit!
create

Yes, de vergunning is rond! Ik mag eindelijk aan de hele wereld laten zien wat een gaaf pand we gaan krijgen voor de Zorgnijverij! Nu kunnen we de bestellingen voor de bouwmaterialen gaan plaatsen en starten met de uitbreiding van het pand!

Het gaat zo mooi worden! Je ziet op de tekening dat tussen de nokken het geheel overkapt wordt. Hiervoor moet de constructie aangepast worden. De kraan om het staalwerk te plaatsen is al besteld. Het dakterras wordt verplaatst naar de voorzijde zodat we ook de buitenruimte boven behouden.

Omdat we nu meer ruimte krijgen, gaan we diverse vormen van dagbesteding aanbieden. Het is de bedoeling dat we een ‘keten van zelfredzaamheid’ krijgen. Hoe mooi is het dat je, ook als alles niet vanzelf gaat, zoveel mogelijk zelfstandig kunt zijn in het dagelijks leven. Natuurlijk moet je dat leren en daarvoor bieden wij ruim de mogelijkheid in de Zorgnijverij! Onze leus voordoen, samendoen, nadoen en uiteindelijk zelfdoen, blijft staan en gaat gelden voor een breed scala aan activiteiten.

Hier ga ik jullie, in de aanloop naar de realisatie van ons project,  regelmatig over bijpraten. Het heeft mijn hart, en ook dat van onze medewerkers, om de mensen die aan onze zorg zijn toevertrouwd een optimale omgeving te bieden waarin zij zichzelf kunnen zijn en vanuit hun eigenheid in vertrouwen en veiligheid kunnen ontwikkelen! Aan het pand zal het niet liggen ;)