De Zorgnijverij bestaat vier jaar

Vier jaar geleden opende onze burgemeester Jan van Belzen op vrijdagmiddag de Zorgnijverij.

schedule 29 mei 2019
bookmark_border Laatste nieuws
create

29-05-2015 – 29-05-2019

We hadden een prachtig feest, iedereen was blij en vol vertrouwen gingen we van start met ons nieuwe project, met andere woorden….ons kindje was geboren! We hebben keihard gewerkt om dit te realiseren, Jasper (mijn echtgenoot) samen met Carolijn en een aantal lieve vrienden en familieleden die geloofden in onze droom!

We wisten nog helemaal niet hoe het zou gaan, maar hadden een droom die we werkelijkheid wilde laten worden. Vol passie, geloof, vertrouwen en energie streefden we naar de realisatie ervan. Ik kan er nog steeds verwonderd over zijn dat we zo’n grote groep om ons heen hadden die ons steunden. Mensen die meehielpen met de verbouwing, een high tea die verzorgd werd met de opening, mensen die in het bestuur van de nog onzichtbare stichting stapten allemaal omdat ze enthousiast werden van ons verhaal.

4 jaar later zijn we nog steeds vol passie, geloof, vertrouwen en energie, samen met ons team dat inmiddels uit ruim 15 betrokken professionals bestaat! Samen met dit mooie multidisciplinaire team doen we ons best om goede begeleiding te bieden! We hebben inmiddels heel veel ervaring opgedaan in het ondernemen in de zorg en leren nog iedere dag! Veel kinderen, jongeren en volwassenen weten inmiddels de weg naar de Zorgnijverij te vinden!

Als je mij 4 jaar geleden zou hebben gevraagd hoe de Zorgnijverij er in 2019 uit zou zien, zou ik je vast een heel ander verhaal hebben verteld. Onze focus is desalniettemin helder; met compassie en eigenzinnigheid geloven dat ieder mens de potentie in zich heeft om te ontwikkelen. Dat dat niet bij iedereen vanzelf gaat, weten wij maar al te goed. Dat was nou juist waarom het allemaal 4 jaar geleden begon!