'Richt je focus op samenwerking en laat de winst een vrucht zijn.'

verbouwingsupdate

schedule 25 aug 2021
bookmark_border Wij breiden uit!
create Erna Noordijk

‘Richt je focus op samenwerking en laat de winst een vrucht zijn’, hoorde ik gisteren op de radio. Ik vind het een mooie quote! ‘Als je snel wilt gaan, ga je alleen. Als je ver wilt komen dan ga je samen’. Nog zo eentje, die hebben we trouwens al in gebruik en is te vinden op onze bus.

We hebben de klus nog niet geklaard, maar wat zijn we samen al ver gekomen. Omdat we veel fondsen bereid hebben gevonden om ons project te sponsoren, konden we dit mooie project gaan realiseren. Wat voelt het goed dat we dit niet alleen hoeven te doen. Fijn dat er zoveel mensen onze doelgroep een warm hart toedragen.

Vandaag is hier hard gewerkt aan het maken van een mooie collage. Deze is in eerste instantie gemaakt als update voor de fondsen. Als wij onze focus hadden gericht op ‘we gaan dit alleen doen’, dan was het niet gelukt. We hebben voordat we de bouw gingen starten anderen benaderd en daardoor ontstond een gezamenlijk project. Wat een winst! Gelukkig zijn er veel medelanders die geloven dat delen vermenigvuldigen is. Vermenigvuldigen is van enkelvoud meervoud maken. Dat is de winst!

Er werd mij gevraagd wat ik geleerd heb van dit project tot nu toe. Wat me als eerste te binnenschiet is risico’s nemen. Ik heb geleerd dat je alles wat van binnen geboren wordt naar buiten mag als het constructief is en de samenleving dient. Dat bijna alle mensen het fijn vinden om de wereld een beetje mooier te maken, én dat het vrucht draagt als je durft je focus te richten op samenwerking. Kijk hieronder mee naar de foto’s!

Schermafbeelding 0 0 om
Schermafbeelding 0 0 om
Schermafbeelding 0 0 om
Schermafbeelding 0 0 om
Schermafbeelding 0 0 om
Schermafbeelding 0 0 om
Schermafbeelding 0 0 om
arrow_back arrow_forward

Directeur bestuurder

Erna Noordijk

Erna is van nature ondernemend: ze ziet kansen en mogelijkheden, pakt aan en weet anderen te enthousiasmeren en bij haar plannen te betrekken.