Verbouwen enzo

verbouwingsupdate

schedule 10 juni 2020
bookmark_border Wij breiden uit!
create

Even een korte update over de verbouwing:

Sinds 2 juni mogen we ons officieel eigenaar noemen van het pand van de buren!

We moeten nog heel veel doen, dat klopt. Maar wat hebben we al heel veel gedaan! De vloerverwarming en de nieuwe betonvloer in het deel van de houtwerkplaats zijn gelegd, er staan al twee toiletruimtes volledig betegeld klaar. Het bedrijfspand van de buren is zo goed als leeggemaakt zodat daar ook vloerverwarming in kan....

Ondertussen draait de dagbesteding alweer voor de tweede week en is er weer volop leven in de brouwerij. Met z’n allen zijn we nu weer betrokken bij het reilen en zeilen in de werkplaats! Vanmiddag vroeg Gerrie of hij de buurvrouw niet mocht gaan helpen met inpakken, want ja we vinden het allemaal toch wel heel erg fijn dat we er zoveel ruimte bij krijgen, en hij kan niet wachten 😉.

Zoals ik al eerder schreef, het is een megaklus! En toch...ik probeer vooral te kijken naar wat er allemaal al gebeurd is en dat is best veel! En als ik dat bedacht heb, zie ik voor me hoe het gaat worden als alles straks klaar is... Volgende week weer slangen leggen en daarna nog een keer betonstorten. Dan is de basis letterlijk over de hele breedte gelegd. En het wordt mooi!!