Wij zoeken smaakmakers

SMAAK bij de Zorgnijverij

schedule 25 jan 2022
bookmark_border SMAAK
create

Wij zoeken smaakmakers

Word jij blij van het maken van taart? Of het serveren van een lekker kopje koffie? Dan ben jij misschien wel een van de barista’s, gast-vrouwen/mannen of keukenpersoneel die wij zoeken in ons spiksplinternieuwe leerrestaurant SMAAK!

Wat bieden wij jou

Je gaat werken bij de leukste dagbesteding van Barendrecht en omgeving. Je werkt met andere smaakmakers in een veilige leeromgeving waarin je kunt ontwikkelen op verschillende gebieden die te maken hebben met de horeca: van het ontvangen van gasten tot het maken van broodjes en het afruimen van een tafel. Dat doe je natuurlijk met fijne begeleiders om je heen die je leren hoe je dat doet op jouw tempo.

Wie ben jij

Jij komt van het VSO of het praktijkonderwijs. Of je zit nog op het VSO of praktijkonderwijs en je zoekt een stageplek. Je uitstroomprofiel is begeleid werken. Je hebt een WLZ-indicatie of recht op een indicatie via de gemeente waar je woont.

Wat is SMAAK

SMAAK is het leerrestaurant van de Zorgnijverij, een hele nieuwe plek binnen een bestaande stichting. Bij SMAAK kunnen mensen koffie komen drinken of een broodje komen eten wat we zelf maken met de smaakmakers. In het leerrestaurant is alle ruimte om te leren en te ontdekken wat je leuk vindt en waar je talenten liggen.

Ben jij enthousiast geworden?

Vul het aanmeldformulier in op de website van de Zorgnijverij. Wij bellen je dan op voor het maken van een afspraak, dan kun je langskomen en gaan we samen kijken of jij een nieuwe smaakmaker bent bij SMAAK.