SMAAK is het leerrestaurant van de Zorgnijverij. Bij SMAAK beschikken wij over een industriële keuken en spoelkeuken. In ons leerrestaurant  leer je vaardigheden zoals koken en bakken, broodjes klaarmaken, soep koken en salades opmaken. Ook leren we je hoe je een bord mooi opmaakt en netjes uitserveert. Daarnaast leer je taken zoals schoonmaken in de spoelkeuken en leer je om beleefd zijn tegen de klanten en ze goed te bedienen als ze bij ons zijn.

In ons leerrestaurant hebben wij nog ruimte voor SMAAKMAKERS! We hebben hier ruimte voor leerlingen van het VSO en PRO onderwijs om hun stage te lopen en ook voor mensen met een indicatie vanuit de WLZ (wet langdurige zorg) die een zinvolle dagbestedingsplek zoeken in de horeca.

Ook aan het Waaltje zijn onze SMAAKMAKERS nu ook te vinden! In het mooie nieuwe gebouw van de watersport vereniging het Waaltje kunt u binnenkort een heerlijk kopje koffie komen drinken met een stuk huisgemaakt gebak erbij. Deze locatie is toegankelijk voor iedereen, dus ook niet-leden mogen hier komen genieten.

Hier hebben wij dagbestedingsplaatsen en stageplekken voor mensen uit het PRO en VSO beschikbaar en voor mensen die een WLZ-indicatie hebben. We werken hier in zowel horeca als groenvoorziening en recreatie.