arrow_drop_up

Ontmoet ons team

De Zorgnijverij wordt gedragen door een multidisciplinair team. Van orthopedagoog tot meubelmaker: ontmoet onze zorgprofessionals!

Erna is van nature ondernemend: ze ziet kansen en mogelijkheden, pakt aan en weet anderen te enthousiasmeren.

Facilitair manager

Jasper Noordijk

Jasper Noordijk beheert de gebouwen, geeft praktische ondersteuning en adviseert bij het timmerwerk.

Myrthe aan de Wiel is als management assistent verantwoordelijk voor de administratie van de Zorgnijverij.

Margrethe is zorgcoach en afgestudeerd Orthopedagoog. “De Zorgnijverij is een jong bedrijf en ik werk binnen een jong team met frisse ideeën."

Marije heeft als leerkracht ervaring opgedaan op het speciaal onderwijs. Ze is afgestudeerd op de PABO met de bachelor HBO pedagogiek.

Ingrid Zeggelaar-Stolk is gezinspedagoog (Erasmus). 'Bij de Zorgnijverij is er veel individuele aandacht voor elk kind en dat sprak mij direct aan.

Dagbesteding

Carolijn de Jager-Noordijk is teamcoach van de dagbesteding in de Zorgnijverij en heeft een opleiding in de creatieve en commerciële sector.

Wendelmoet Visser heeft een achtergrond in het begeleiden van groepen. Nog voordat de Zorgnijverij officieel begon, was ze al betrokken.

Jetske Neeleman-Melieste heeft de diploma's MMZ niveau 4 met als uitstroomrichting specifieke doelgroepen en gehandicaptenzorg.

Cees Versendaal is vrijwilliger en werkt samen met de volwassen cliënten in de timmerwerkplaats. In zijn jonge jaren was hij meubelmaker.

Afdeling Kidzcare

Lisa Rosmolen is teamcoach van de afdeling Kidzcare. Zij heeft een HBO opleiding Toegepaste Psychologie afgerond.

Rosanne deed haar opleiding aan de Driestar Hogeschool. “Kinderen zijn zo verschillend; je moet op elk kind weer anders reageren.

Wilke van Helden studeert social work (hogeschool Rotterdam). Ze combineert werk en school met haar werk voor Kidzcare.

Daphne de Keijzer werkt parttime als begeleider bij de afdeling Kidzcare. Ze heeft een MBO-opleiding gevolgd in pedagogisch werk.

Nadine Barendregt heeft de opleiding Medewerker Maatschappelijke Zorg, specifieke doelgroepen niveau 4 afgerond.

Lianne de Groot heeft haar opleiding maatschappelijke zorg afgerond en werkt als begeleider bij Kidzcare.

Marije Smit zit in haar derde jaar van de opleiding HBO Toegepaste Psychologie. Zij combineert werk én studie op de Zorgnijverij.