Jolanda Haan

Cliëntenraad

Mijn naam is Jolanda Haan, ik woon samen met mijn man Ard en twee kinderen, Jenthe van 12 jaar en Jord van 7 jaar in Ridderkerk. Hiervoor was ik werkzaam aan de sociale kant van de maatschappij, namelijk bij Stichting Present. Ik hou van het buitenleven en sport ook graag, met gezin op pad is ook iets waar ik echt van geniet!

Jord krijgt sinds 2018 twee keer in de week ambulante begeleiding van de Zorgnijverij. Wij zijn ontzettend blij met zorg en gezelligheid die Jord wordt geboden door de begeleiders. En tegelijkertijd heeft de rest van het gezin even ruimte voor zichzelf.

Sinds een jaar zit ik officieel in de cliëntenraad, dit is nieuw voor de Zorgnijverij en ook voor mijzelf. Ik vind het een leuke en zinvolle manier om betrokken te zijn bij het wel en wee van de Zorgnijverij.

Meteen wil ik van de gelegenheid gebruik maken om je uit te nodigen om mij of één van de andere ouders uit de cliëntenraad aan te spreken of te mailen mocht je ergens van gedachte over willen wisselen of een onderwerp wilt bespreken.

We hopen je de komende tijd te informeren waar we mee bezig zijn en elkaar snel een keer in het echt te kunnen ontmoeten.