Word jij onze nieuwe medewerker, stagiair of vrijwilliger?

De Zorgnijverij groeit en bloeit, en we breiden ons team uit! Samen met een gezellig en deskundig team zetten we ons in voor de zorg van onze cliënten. Hieronder kun je de vacatures vinden die open staan. Staat de functie die je zoekt er niet bij en wil je een open sollicitatie sturen? Dan kun je direct solliciteren via dit sollicitatieformulier. Je kunt dit formulier ook gebruiken als je op zoek bent naar een stageplaats.

Pedagoog

Word jij onze nieuwe pedagoog? Werk met een deskundig en gezellig team, bied begeleiding aan kinderen met een licht verstandelijke beperking en maak écht het verschil in hun ontwikkeling. Je krijgt inhoudelijke ondersteuning door gedragsdeskundigen, een aantrekkelijk salaris volgens CAO Gehandicaptenzorg (FWG 45) en de mogelijkheid tot groei en ontwikkeling. Voeg je bij ons hechte, jonge team met een open en positieve aanpak. Ben jij klaar voor deze uitdagende en diverse rol? Solliciteer nu en maak impact op levens!

Begeleider Kind en Jeugd

Verken je mogelijkheden als Begeleider Kind & Jeugd bij de Zorgnijverij! Draag bij aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren met een licht verstandelijke beperking in een positieve en deskundige omgeving. Als begeleider ben je niet alleen een schakel in hun dagelijks leven, maar maak je écht het verschil. Je krijgt inhoudelijke ondersteuning van gedragsdeskundigen en werkt samen in een gezellig, christelijk team. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, groeikansen en de mogelijkheid om een impact te hebben op de levens van anderen. Wil jij een betekenisvolle rol spelen? 

Chauffeur op woensdag

Ben jij een enthousiaste chauffeur met een hart voor mensen? De Zorgnijverij zoekt op de woensdagen naar gemotiveerde vrijwilligers om ons team te versterken. Als vrijwillige chauffeur speel je een cruciale rol in het vervoeren van onze cliënten van huis naar de dagbesteding en weer terug.

Tussen 8.30 en 9.30 haal je onze cliënten op voor een positieve start van hun dag. Je bent verantwoordelijk voor een veilige en gezellige reis in onze mooie bus, waarin het welzijn van onze cliënten centraal staat. Aan het eind van de dag, tussen 15.30 en 16.30, breng je onze cliënten weer veilig thuis.

Pedagoog (HBO)

Over ons
De Zorgnijverij is een groeiende en ambitieuze zorgorganisatie, gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen, tieners, jongvolwassenen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Bij een LVB komt ook vaak andere (sociaal-emotionele) ontwikkelingsproblematiek voor, waardoor deze doelgroep heel uitdagend kan zijn. Wij geloven in een positieve aanpak en hechten veel waarde aan samenwerking binnen ons deskundige en gezellige team.

Wat ga je bij ons doen
Als pedagoog ben je betrokken bij onze jongste groep cliënten (4-12 jaar) die vanwege hun ontwikkelingsniveau (nog) niet naar school kunnen. Je zet je pedagogische kennis en vaardigheden in voor het vergroten van de zelfredzaamheid en het aanleren van schoolse vaardigheden. Samen met ouders bepaal je wat de beste manier is om de ontwikkeling van een kind te ondersteunen. Hierdoor help je kinderen te leren op hun eigen tempo en hun eigen niveau. Je doet dit bij individuele cliënten en ook bij onze groepen. Je denkt mee over de invulling van de dagprogramma’s en je hebt de regie over de zorg van je eigen caseload. Je stelt persoonlijke zorgplannen op en werkt samen met een team van deskundige en gepassioneerde collega’s aan een veilige ontwikkelomgeving voor onze doelgroep.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan waarin je echt het verschil kunt maken voor kinderen bij wie de ontwikkeling anders loopt dan normaal.
 • Inhoudelijke begeleiding van je werk door gedragsdeskundigen en andere collega’s, je staat er niet alleen voor!
 • Een aantrekkelijk salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg, ingeschaald in FWG 45 (van €2766 tot €3861, afhankelijk van je ervaring).
 • Een contract voor bepaalde tijd (20-36 uur per week, in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Werktijden maandag-vrijdag tussen 8:30 en 18:45 met één keer per maand van 10:00-14:00 een dienst op zaterdag.
 • Volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling via intervisie, trainingen en werkbegeleiding.
 • Je wordt onderdeel van een jong, hecht en gezellig team met christelijke normen en waarden.


Wat vragen wij van jou

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding, zoals Social Work, MDW, SPH, Pedagogiek, of een vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt kennis van en affiniteit met de ontwikkeling van het jonge kind.
 • Je bent SKJ-geregistreerd of bent bereid om dit te worden.
 • Je bent zelfstandig, ondernemend, en vindt het een uitdaging om oplossingsgericht naar een casus te kijken.
 • Je werkt met mensen, dus je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je woont in de omgeving en bent in bezit van een rijbewijs.
 • Je kunt je vinden in christelijke normen en waarden met respect voor alle levensvisies.

Begeleider Kind en Jeugd (MBO-4)

Over ons
De Zorgnijverij is een groeiende en ambitieuze zorgorganisatie, gespecialiseerd in de begeleiding en behandeling van kinderen, tieners, jongvolwassenen en volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB). Deze doelgroep vertoont vaak andere (sociaal-emotionele) ontwikkelingsproblematiek, wat de uitdaging van ons werk vergroot. Wij geloven in een positieve aanpak en hechten veel waarde aan samenwerking binnen ons deskundige en gezellige team.

Wat ga je bij ons doen
Bij de Zorgnijverij krijg jij de kans om kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking individueel of in groepen te begeleiden. Jij zult verantwoordelijk zijn voor het voorbereiden van dagelijkse activiteiten volgens het zorgplan, met als doel zelfstandigheid te stimuleren. Hierbij waarborg je een positieve orthopedagogische situatie en grijp je in wanneer nodig in groepsprocessen. Ook ben jij degene die bijzonderheden rapporteert en signaleert aan de gedragsdeskundige. Daarnaast wordt van jou verwacht de zelfredzaamheid van het kind of de jongere te bevorderen.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan waarin je het verschil kunt maken voor kinderen en jongeren met een LVB.
 • Inhoudelijke begeleiding door gedragsdeskundigen en collega’s; je staat er niet alleen voor.
 • Een aantrekkelijk salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, ingeschaald in FWG 40 (€2617 tot €3535, afhankelijk van ervaring).
 • Contract voor bepaalde tijd (20-36 uur per week, in overleg) met uitzicht op vast dienstverband.
 • Volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden via intervisie, trainingen en werkbegeleiding.
 • Onderdeel worden van een jong, hecht en gezellig team met christelijke normen en waarden.


Wat wij vragen van jou

 • Kennis van begeleiding op MBO-4 niveau met specifieke ervaring in de doelgroep.
 • Zelfstandigheid in de uitvoering van werkzaamheden conform het zorgplan.
 • Sociale vaardigheden voor begeleiding van cliënten met een LVB en psychische problematiek.
 • Oplettendheid en doorzettingsvermogen bij het motiveren van cliënten in zelfredzaamheid.
 • Integriteit in de omgang met cliëntengegevens en representatief voorkomen.

Vrijwillige chauffeur

De Zorgnijverij zoekt voor de woensdagen enthousiaste vrijwilligers die ons kunnen ondersteunen bij het vervoer van onze cliënten van huis naar de dagbesteding en weer terug.

Wat houdt de rol in?

 • Ophalen van cliënten in de ochtend tussen 8.30-9.30.
 • Thuisbrengen van cliënten aan het eind van de dag tussen 15.30-16.30.
 • Rijden in onze comfortabele bus en zorgen voor een veilige en plezierige rit voor onze cliënten.

Wat verwachten we van jou?

 • Je maakt bewust de keuze voor de identiteit van De Zorgnijverij en respecteert deze.
 • Je hebt kennis van de doelgroep of bent bereid hierover te leren.
 • Je beschikt over eigenschappen en talenten, waaronder verantwoordelijkheidsbesef, samenwerkingsvaardigheden en de mogelijkheid om op een dienende manier aan te sluiten bij het groepsproces, individuele begeleidingsvragen en werkzaamheden.

Wat biedt de Zorgnijverij?

Bij De Zorgnijverij kun je rekenen op een vrijwilligersvergoeding, die wordt vastgelegd in de vrijwilligersovereenkomst. Je krijgt passende begeleiding vanuit De Zorgnijverij, waarbij een vast aanspreekpunt voor je beschikbaar is. Tijdens de inwerkperiode, die een maand duurt, heb je wekelijks contact met dit aanspreekpunt.